aha pippa mig?

Pippa?

bigguns-27Va väldigt längesen jag träffade på ett bra ligg nu. så tänkte även jag prova via detta sätt att skapa ett blogginlägg med en bild på mina tuttar och hoppas på napp! jag söker efter en erfaren man, en uthållig man som kan tillfredställa mig och som framförallt orkar med sex en hel natt. tycker de senaste killarna jag träffa alla varit så tuffa i förväg om hur länge och hur många gånger de ska knulla mig på vår första dejt, men alla har varit likadana. 10 minuters harkligt juckande, ett sprut över mina bröst och sedan zzz…  när ska killar egentligen förstå att en kvinna inte får ut något alls av ett sådant knull? jag kan då ha en skönare stund i badkaret solo med duschmunstycket. jaja ska inte vara så negativ! kanske finns det någon därute som klarar av att leverera hård kuk längre än 10 minuter?  hör av dig! puss

nakna som söker knullkompiar

10 reaktion på “aha pippa mig?

 1. Hej raring! Jag kanske är lite väl erfaren för dig, jag är 49 år… Men jag är ”hängiven” och det finns egentligen bara en sak som verkligen ”tänder” mig – att känna ”min kvinna” ”komma” – dina orgasmer är min ”kick”.
  Jag har levt utan sex ett tag. Levde i e fast relation i 12 år. Vi hade ett underbart sexliv, och jag saknar det oerhört. Har väl haft några tillfälliga förbindelser sen dess.
  Min erfarenhet säger att första mötet inte brukar bli riktigt som man önskar, även om vi ger varandra all tid vi behöver…
  – What can I say dear? övning ger färdighet!
  (Jag brukar kalla mig Bizzarro på sajter, och är musiker till yrket – trumpetare)
  Jag skulle älska att uppleva dig i riktig sexuell extas, skulle jag få förtroendet, kan jag bara lova att göra mitt bästa för att ta dig dit… /Håkan (Bizzarro)

 2. Hej dig vill man träffa och ha det skoj och skönt med . Jag är 24 år gammal kille ;). Hör av dig på min mail. Kan vi lära känna varandra lite 🙂

 3. Ledsen o besviken på dom killar Du mött som äe så egoistiska. Enligt mitt sett att se på SEX äe det vårskyldighet att ge min Qvinna minst 3 (tre) ordentliga orgasmer under en kärleksstund. För mig börjar Förspelet lånt före med mycket kyssar o smek och att jag talar om hur underbar Du är.Att sedan i början av förspelet ge Dig minst en orgasm med mina fingrar läppar o tunga. Att slicka o smeka min Qvinna till orgasm ger mig en utsökt njutning , att känna när hon uppnår orgasm med min tunga i hennes fitta är något helt underbart som inte går att beskriva.. att sedan Knulla till MINST en orgasm till och sedan under effter spelet smeka henne till en till är min plikt. att sedan ligga och kyssas o smekas under kanske en timme medan kuken laddar om för att åter vara redo för en ny HET kärleksstund är för mig viktigt. Man kan mycket väl knulla en hel natt bara kuken får vila emmellan men under den tiden är det KYSSAR SMEK av varandras kroppar som gäller. Då har man det bra.

 4. Har kunnat hålla på väldigt länge med min tjej. Jag kör på så länge käken vill och tar pauser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *