dessutom oskuld i min rumpa

Jag söker dig yngre kille som vill bli min knullkompis & älskare! Jag bor i Trollhättan och har plats att vara på, bil och en skön dubbelsäng samt egen bastu! Jag är både aktiv & passiv, nyfiken på alla tänkbara sexlekar och kan vara både dominant och undergiven. Jag är dessutom oskuld i min rumpa så det får du gärna ändra på! Mina önskemål är att du är yngre kille och helst finns nära Trollhättan samt är inställd på att kunna ses regelbundet och ofta om det funkar bra! Låt oss njuta nu i höst!

nakna som söker knullkompiar

14 reaktion på “dessutom oskuld i min rumpa

 1. kille 25 bor i eskilstuna ^^
  gillar musik och data spel på min fritid efter jobbet ^^
  Jag nyficken på mycket i världen ^^

 2. Här har du en Trollhätte grabb som kan ge dig det du söker och mycket mer… Gillar bilden på dina sexiga bröst….

 3. Hej jag är en ung kille från Trollhättan jag med hade vart härligt att bara få komma hem till dig o snuska av oss du får gärna höra av dig till mig !! Mvh Simon

 4. Hejsan,

  Jag bor också i Trollhättan och skulle gärna träffas. Vi kanske kan träffas på Överby och jag kan slicka din fitta till en härlig orgasm i ett provrum?

  Kåta kramar
  Magnus

 5. hej, är en ung kille med 22cm som gärna vill ta dig i båda hålen och bor inte allt för långt bort från Trållhättan hör gärna av dig på sms 0707131302 tack! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *