Hämnas på killen

Hämnd på killen med otrohet

otrogentjejNu är jag trött på att komma på killen med hans tjejaffärer månad efter månad. Jag har försökt att förklara för honom hur det känns när ens partner söker sig till andra, men han ser det hela som en stor lek bara. Han tar mig helt enkelt inte på allvar. Så nu tänkte jag visa honom hur det känns, tänkte via denna kontaktannons söka efter en flirt, eller till och med ett ligg, men du måste förstå jag bara gör detta för att hämnas på pojkvännen. Visst kan detta leda till att det tar slut mellan oss, men det vore ärligt talat ingen större förlust. Jag lägger upp en bild på mina tuttar här bara till att börja med, med ett halsband han garanterat känner igen. Det roliga är att jag med säkerhet vet han träffar tjejer och läser denna blogg också, så vore verkligen tacksam om ni kan godkänna min annons här på nakenbilder så fort som möjligt. Visst kan killar skriva till mig här i kommentarsfältet. Men det bästa vore ändå om ni skriver till mig här : SKRIV ETT PM TILL MIG / LINDA <– klicka

Jag vill du ska vara singel om du ska knulla med mig

Jag har senaste åren fått lära mig hur ont otrohet gör. Därför vill inte jag vara anledningen till att oskyldiga tjejer blir sårade för att deras killar ska knulla med mig eller skriva och sms flirta med mig. Jaa jag har KIK också det är ett bra sätt att börja lära känna varann. Kanske ett samtal via Facetime också innan vi träffas? Jag bor i Stockholm, vart bor du? Vad tänder du på inom sex? Vi skulle tex bara kunna ha sex i baksätet på en bil, det har jag aldrig provat men alltid haft lite sexuella drömmar om, annars fungerar ju ett hotellrum bra också. Vet inte om jag är beredd att åka hem till nån bara för att vara otrogen en kväll.  Hör av dig om detta låter spännande! och Mats jag hoppas du känner igen mina bröst ditt svin !

nakna som söker knullkompiar

4 reaktion på “Hämnas på killen

  1. hej jag är en kille som är 19 år och jag är i samma situation som dig, min tjej har nu träffat en massa killar som hon har knullat med och hon tror inte att jag vet att hon gör det.
    så jag vill också ge lite hämd.

  2. Tjena det är rätt o vilken idiot han är han har ju fan dej ju.så varför skulle aldrig lämna sovrummetkent70 kik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *