Hotelweekend med mig?

Sexresa med mig?

nakenbrudDet är sommar jag har lov från högskolan och jag är väldigt uttråkad. Sitter i min lilla etta utan balkong, tittar på porr och leker med min nya rabbit. Var ju inte riktigt såhär jag hade planerat att spendera mitt sommarlov, men när man oväntat blir singel spricker ens planer för sommaren ganska snabbt. Inbokade resor osv fick ställas in. Så jaa, jag tänkte kolla intresset här om någon kille med tid och hög sexlust skulle vilja resa tillsammans med mig i sommar? kanske en hotellnatt nånstans i Sverige? en kryssning eller till och med en sista minuten resa till värme och sol? Jag har pass och är öppen för förslag, vad gör det att vi inte känner varandra än? på en resa är det man kan lära känna varandra ordentligt från grunden, jag är inte heller tjejen med massa regler och principer som ”inte sex på första dejten” jag är tjejen som tror att det blir bäst om alla gör vad man känner för när man känner för… Alltså blir jag sugen på din kuk bara 1 timme efter vi träffats så tar jag fram den och stoppar den i min mun, så är det bara..hoppas du inte protesterar, för jag älskar verkligen att suga kuk och retas med min tunga kring ditt ollon. För att få fram ditt meddelande till mig kan du kommentera här på bloggen, eller så kan du skicka PM till mig här :  Knulla mig

nakna som söker knullkompiar

10 reaktion på “Hotelweekend med mig?

 1. Tja läget är en god kille som gillar att träffa nya kompisar eller nåt annat förhållande så hör av dig om du har lust

 2. Hejsan

  Jag är verkligen intresserad av dig.

  Vi borde träffas i Sommar och ha kul ihop.

  Hör av dig så bestämmer vi mer.

 3. Hej!

  Jag är verkligen intresserad av dig.

  Jag vill gärna ha kul ihop med dig nu i Sommar.

  Hör av dig till mig så kan vi bestämma en dag så vi kan träffas.

 4. Hej!
  Du ser helt underbar ut, jag är också singel och åker gärna på semester med dig.
  Hör av dig:)
  Puss

 5. Hej!
  Jag skulle kunna resa med dig någon stans om du är intresserad?
  Svara på detta ska kan vi ta en dejt någon stans i Sverige

 6. är intresserad visst sommaren är typ slut å du kanske har hittat någon men skriv ifall det inte är så

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *