Jag är naken

Jag trivs naken

naken (5)Jag älskar att klä av mig naken och fotografera – ta lite porriga selfies på mig själv. Denna gång lite närbilder på min nyrakade mus. hoppas de duger! själv tycker jag de är snäppet porrigare än de flesta bilder här faktiskt. tänk att få gå ner på mig och slicka den lena, fina nyrakade musen på mig. Jag blir helt galen av att bli slickad, särskilt om det är en kille med lite skäggstubb så det river lite. jag skulle våga påstå att 90% av alla killar dock inte vet vad de sysslar med alls när de slickar. När de ligger där och slickar och försöker se en i ögonen för o se om man njuter tycker jag mest de ser ut som små hundvalpar som vill bli klappade på huvudet för ett väl utfört jobb, enligt dem. Jag dömer dock inte ut alla killar för ibland träffar man en som kan, och det är en sådan kille jag skulle vilja träffa nu. Främst en som älskar att slicka fitta, för älskar man det man gör och gör det med inlevelse och tålamod blir det oftast succe av det. En som orkar fråga vad som är skönt och vad som går bort när du slickar är helt underbart. Den som lyckas tillfredställa mig med tungan lovar jag att jag sedan tillfredställer ordentligt med munnen med. suger din kuk så länge du vill och slickar dig gärna i stjärten och under pungen.

Jag vill slicka din stjärt

De flesta killar är lite fega till en början när det gäller att bli slickad där bbak, men sen när de provat låta mig slicka dig där bak så vill de ha mer av det. Det är känsligt och kittligt och väldigt porrigt att bli slickad i stjärten. det vill alltså jag med gärna bli. Kontakta mig ?

nakna som söker knullkompiar

7 reaktion på “Jag är naken

  1. Min lilla gubbe där nere skriker effter fitta. Hjälper du mej med det. Så slikar jag upp all fittsaft. från din härliga mus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *