Jag är plaskvåt och frustrerad

Plaskvåt fitta…trånar efter kuk…

PORR (28)Skriv till mig? Här har ni mig, Kati från Motala. 24år och singel. Jag tänkte passa på och dejta lite olika killar i vinter. Olika åldrar, olika ursprung och ni får gärna tända på olika saker. Jag går igång på det mesta, så länge killen tror på det och går igång på det. Jag vill helst ha målmedvetna killar som vet vad de vill. Jag vet vad jag vill ha och kommer söka tills jag finner den killen. Kanske är killen du? jag tror jag skulle kunna vara rena drömflickvännen för rätt kille, men så långt fram i tiden vågar jag inte ens tänka. Vi skulle väl kunna börja som KK och låta det i lugn och ro utvecklas till lite mer. Finns såkalrt saker förutom sex jag gillar. Film, bilar och hästar tex. Jag tror också att ett lyckligt förhållande kräver att man har egna intressen och inte delar allt med sin partner. tror du som jag? det är första steget till att det ska vara värt att ta kontakt med mig. Envisa bångstyriga killar som tror att de vet allt behöver inte göra sig besvär. ni kommer inte få mig i säng ändå, och förmodligen inte ens få en avsugning av mig på första dejten som jag brukar ge alla jag dejtar som tack för besväret, oavsett om jag gillar dig eller inte ; )

nakna som söker knullkompiar

3 reaktion på “Jag är plaskvåt och frustrerad

  1. Hej jag heter Joakim och är 24 år gammal men blir 25 år om en månad. Jag bor i Linköping. Du har fin kropp, är mycket intresserad av dig. Vill gärna träffa dig.
    Jag hoppas att du hör av dig till min mail. Jag är också singel , är ute efter kk och ett förhållande men kk kan vi börja med och se vart de leder :). Kram

    [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *