Kåt, ung och villig

Endast 21 år och kåt & villig

4d06157f6b463

spank my ass ; )

Endast 21år men väldigt kåt och ganska erfaren.  Jag vet att detta är en blogg för nakenbilder främst, men jag tror lite på att, visar man upp allt på bild redan i förväg innan man träffas finns inte sen så mycket kvar till fantasin, eller till sexträffen. Det är därför jag är här iaf, jag vill hemskt gärna gå på en riktigt IRL sexträff med någon spännande kille. Jag har inte så mycket för uppfattade meningar om hur du ska vara eller vem du ska vara, eller hur du ska se ut. Jag tror mer på ödet, känns det bra träffas vi, oavsett vem du är eller hur du ser ut. Jag tror inte heller avstånd behöver betyda nåt, har man hittat rätt person åker man långt för honom eller henne, jag har haft distansförhållanden förut som fungerat väldigt bra, så är öppen för det mesta. Inom sex gillar jag lite hårdare tag, en kille som vågar bestämma över mig, en kille som inte frågar om jag kan ge honom en avsugning, utan en kille som greppar tag om mitt hår och tränger in sin kuk ner i min hals när han är kåt funkar bättre. Sån är ju jag själv med.

Jag väcker dig med en avsugning när du sover

Vill jag ha kuk så tar jag för mig, jag frågar inte. Det bästa sättet att få en kille att ställa upp är att suga av honom. Vilket jag gärna också gör. Tänk dig att vakna av att jag har mina fylliga läppar kring ditt ollon under täcket, skulle det få igång dig? Hoppas det, för sådan är jag, jag älskar vara impulsiv och kanske tycker jag att sex är som bäst på morgonen. Puss  Lämna en kommentar så hörs vi. Om någon nu bara måste få se nakenbilder på mig här på bloggen så fixar jag såklart det. Open minded är mitt andranamn.

nakna som söker knullkompiar

8 reaktion på “Kåt, ung och villig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *