Kille sökes för att utforska BDSM

BDSM lekar tillsammans med mig?

bdsm

Jag har suttit och läst lite tjejtidningar här under förmiddagen. Det jag läst om är folks udda fetischer. Det som jag blivit nyfiken på är BDSM . Jag har väl alltid gillat när en kille tar makten i sängen, eller till och med undergivna killar så jag själv får kontroll och bosskänsla, men skulle nog vilja prova lite andra saker som strypsex och lite mer smärta, inte smärta så det verkligen gör ont utan smärta som är skön och retsam. kanske piska och smiska lite, kanske nippelklämmor jag sett finns hos sexleksaker och kanske lite rep och handfängsel för att dominanskänslan ska bli maximal. jag kan både tänka mig vara undergiven eller den som bestämmer? kanske kan vi turas om och vara både delar? jag vill inte prova något konstigt med kiss och bajs utan det jag mest är nyfiken på är att binda varandra och kanske leka lite olika rollspel? kanske kan jag vara en prostituerad i vårt rollspel och du den som köper sex? eller kanske kan jag vara den dominanta madamen du går till för att få känna dig ordentligt kränkt och undergiven? vi provar allt vi båda har i lustarna tillsammans? kanske bör vi träffas några ggr först för att se att kemin stämmer? annars kan vi ju diskutera lite i telefon innan så vi är på samma nivå? inga galningar nu tack… ta kontakt med mig

nakna som söker knullkompiar

4 reaktion på “Kille sökes för att utforska BDSM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *