Knulla mig hårt bakifrån?

Vill du knulla min tajta pussy?

tumblr_o1cn7eqrUo1scdih6o1_250Någon kåt kille här som vill knulla min trånga fitta redan ikväll eller någon gång under kommande dagar eller veckor? Jag, nybliven singel, 28 år och vill nu ut på sexäventyr. Jag har nog egentligen inte knullat varken mycket eller med många än, men kommer se till att ha levt ut alla mina sexfantasier innan jag binder mig igen. Sexliv blir lätt till rutin i långa förhållanden, Sex och samlag är alldeles för viktigt och skönt för mig för att det ska få hända. Jag har inga direkta kriterier på vad jag söker, utan är öppen för förslag. Hur vet jag att en knubbig kille med liten kuk inte är vad jag söker om jag inte provar honom? kanske är de en långhårig hårdrocks kille som är min smak? vet ej, jag har mest haft sex med killar med stora kukar, men tycker nog inte kuken i sig gör så stor skillnad på hur bra sexet blir, ofta tycker jag att bra sex handlar om bra person kemier, desto mer tänd jag är på personen som ska knulla mig desto bättre blir också sexet. Jag känner att jag vill träffa någon redan nu, kanske lite telesex eller sex via facetime innan vi ses irl? lite nakenselfies på varandra gärna innan så man riktigt känner sig laddad för en skön knullnatt när vi ska ses ?  Jag förutsätter att du har potensmedel med dig när du kommer, vet att vissa killar klarar sig utan, men ärligt? klarar du av att spruta ner min stjärt 5-6 ggr i rad som jag vill utan att äta Kamagra först? skulle inte tro det, men varför inte bevisa att jag har fel ?

nakna som söker knullkompiar

8 reaktion på “Knulla mig hårt bakifrån?

 1. Hej jag e 28 år grek väldigt snygg 😉 är gift btw sen 4 år tillbaka men har länge fantiserat om en älskare och det du skrivit är såå min grej 😉 min kuk e 15 cm väldigt knullvänlig 😉 gillar att testa allt..

 2. På ett villkor ler.
  Att du sitter på mitt ansikte så ja kan slicka din slätrakad fitta till din första orgasm.

 3. Dou you want me to write in English or Swedish ?

  Jag måste säga att du är en vacker kvinna, och det beror inte bara på din kropp.

  Man måste leva med det som finns inuti om det ska fungera på alla sätt.

  Jag vill bara berätta lite om mig, jag är 45 har nyligen flyttat hem från USA efter 11

  år,men söker något och jag älskar sex. Men inget konstigt, vi pratar. middagar,

  resor o s v och passionerade stunder. Jag vill njuta av livet nu lite levt med en

  fotomodell och det har tagit lite på krafterna. Har Precis köpt ett hus i Portugal på

  Silverkusten jag tycker inte om Svenska kylan.

  Vill du höra av dig är du välkommen.

  Då skickar jag bilder till dig…

  Min mail adress är: [email protected]

  Patrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *