Mysigt sommarsex utomhus

Sex utomhus?

unnamed-25

Inte för att det är någon varm sommar direkt, men man har ändå saker man bara måste göra när det är sommar. Jag hörde precis på radion att det är internationella picknick dagen idag, det fick mig att tänka på att en dejt med en trevlig pojke kanske nånstans ute i skärgården, vi tar med gott att äta och dricka, ett par filtar och solglasögon. Låter väl mysigt? Jag tror faktiskt jag aldrig haft sex utomhus förr, inte vad jag kan komma ihåg iaf, har gett en kille en avsugning en gång på en parkbänk men de va i fjortisåldern. Jag bor i Stockholm så tex sex ute på djurgården kanske vore nåt? är du lika nyfiken på detta som mig får du gärna skriva till mig, kanske kan vi prova någon ny ställning för sex också ? Jag gillar ju att ha kontroll, så ligger oftast alltid helst överst för ha kontroll och makt. Men ligger man ute bland folk och under en filt så kanske det inte är så lämpligt att rida och skriva? kanske vore det så att skeden passar bättre till detta? kontakta mig så pratar vi och kommer överens om tid plats och hur det helst ska knullas i naturen. Kontakta mig!

nakna som söker knullkompiar

En reaktion på “Mysigt sommarsex utomhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *