Partyglad kvinna, ja eller tjej

Jag är en nyfiken, charmerande, pratglad, partyglad kvinna, ja eller tjej. Vart går gränsen? hahaha Söker män, men även kvinnor då det tänder mig. Dock ej kvinnor för kärlek.

Inga one-nigths, söker kk. För mannen i mitt liv lär jag knappast träffa här???? Söker en man med en hjärna som är större än biceps, som lämnat tonåren bakom sig, som är ärlig o som vet vad livet handlar om.

Krav på män: ej mörka män då det inte tänder mig, minst 1.75 långa, inga soffpotatisar, ja sånna som bara spelar tv-spel, sitter vid datorn eller ligger på soffan alltså utan nån som vill ta tillvara på vardagen, en ålder som passerat 30, och SINGEL!!!! (ja inte par då ev)

Själv tränar jag dagligen men är lagom go ändå, för visst e väl rund en form? haha. 1.70 lång, blond, rödhårig, mörk ja det varierar, just nu mocka-brunt, kvinnlig form med bröst, midja o rumpa, som alltid e för stor *L* Jag e social som f-n, har massor av humor, så jag smälter lätt in i alla lägen

nakna som söker knullkompiar

2 reaktion på “Partyglad kvinna, ja eller tjej

 1. Hej!
  Jag är intresserad om att ha sex med dig,
  om du vill kontakta mig då får du gärna
  söka om mig på facebook ”Jesper Lindgren”.
  Jag vill knulla dig som en ”kanin”.
  Göra allt du vill förstås men du måste suga
  av mig typ ett timme.
  TACK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *