Singeltjej söker spänning

Singeltjej

singeltjej

Tjej söker kille

Jaa, jag är i min bästa ålder och jag har varken en pojkvän eller flickvän. Klarat mig singel länge men märker att alla mina närmsta kompisar hoppat in i relationer och gör förutom att ha skön sex regelbundet också massa roliga parsaker. För mig är ett bra sexliv verkligen viktigt, det påverkar ju precis allting, hur det går för mig på jobbet, hur jag mår, hur jag mår när jag vaknar och hur och vad jag tänker på innan jag ska somna. Jag har suttit och chattat lite på Badoo och även med både tjejer och killar på Wordfeud. Men jag känner att jag mest blir äcklad när någon är för på med kommentarer som ”hej sugen?”  ”hej vill du se min kuk” ”hej är du trång?” Frågor som dessa får inte direkt igång mig. Kan du inte använda lite mer finess och fantasi än så? Jag dömer inte alla killar nu med detta inlägg, men majoriteten på dejtingsidor kan inte direkt bete sig normalt. Därav mitt beslut att skriva ett blogginlägg här och själv söka efter det jag vill ha.

Kontaktannons tjej söker kille

Jaa lite om mig själv då. Jag vill inte säga vad jag söker men jag kan säga jag är 23 år och gillar mest äldre killar. Jag kan inte se mig tillsammans med en yngre kille än 23 år. Jag kan ha fel, är du yngre än mig och intresserad av att lära känna mig får du väl bevisa att jag har fel. Det är nog mest det med att äldre killar är lite säkrare och mer erfarna när det kommer till att båda samtala och tillfredställa mig sexuellt. En fumlig oskuld kille är jag inte intresserad av. Du ska veta vad du vill. Och du ska veta hur man sätter en vildkatt som mig på plats. Du ska vara en gentleman men ändå ett svin. En kille som vågar bestämma och vara manlig, inte mesig och alltid göra som jag tycker, då tröttnar jag snabbt. Jag vill inte ge ut min mailadress eller mobilnummer innan jag vet lite mer om dig. Därför kan det vara en bra ide att först skriva en kommentar här på bloggen som fångar upp mitt intresse för dig. Eller skicka in en bild i kommentarerna tillsammans med en presentation om dig, vad och vem du söker och hur man kontaktar dig. Annars är jag medlem här :knullkontakt.nu  Där är jag oftast inloggad 24h på mobilen.

..Möt sommaren tillsammans med mig? Vi har skön sex tillsammans! vi knullar! jag suger av dig! Vi tar porriga bilder tillsammans! vi dricker kaffe, går på bio går ut som äter! antigen som ett kärlekspar eller som goda vänner… eller knullkompisar. Benämning på vad vi är eller ska vara är mindre viktig för mig och jag hoppas du tycker likadant……….

nakna som söker knullkompiar

7 reaktion på “Singeltjej söker spänning

 1. Hej singeltjejen!

  Jag gillar din blogginlägg. Kanske skulle jag kunna va en vän med fördelar.

  kram
  Thomas

 2. Hej, intressanta tjej. Du verkar vara en trevlig och spännande tjej som vet vad du vill.
  Det du söker är lite av den jag är. Kul att lära känna varandra närmare,
  som vän och se vad det kan leda till.
  Hör av dig om du fortfarande är singel och intresserad. Jag vet vad jag vill- lära
  känna dig som person och på djupet. / Kimpa ppvs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *