Tjej som ständigt är kåt


Jag gillar det mesta inom sex. har aldrig träffat en knullkontakt eller sexkontakt via nätet men tänkte nu testa detta tuffa sätt att hitta en trevlig kille eller tjej att ha mysigt med. Jag bor i tumba så det är väl lämpligt om du bor inom stockholm eller angränsande län, inget måste det är inte så att jag är på jakt efter en pojkvän utan jag behöver bara få ordentligt med kuk i röven och fittan när det är vinter och tråkigt! inga festivaler ingenting.

nakna som söker knullkompiar

4 reaktion på “Tjej som ständigt är kåt

  1. Hi! Du vackra or, good looking girl. Vad gör du om 5 – 10 – 15 år, du har säkert drömmar, en prins med guldbyxor eller fickorna fulla av värdesaker, guld. diamanter eller värdepapper. Har du någon bra bild av en medmänniska som du ev. kunde leva livet med, eller loppan eller …………… fundera och låt mig veta hur snygga Girls tänker, eller kanske inte tänker alls, men det måste bli ensamt, eller vill du bli upptäckt kanske? Vi är ca 10 stycken i Sverige som har samma namn som jag har. LYCKA TILL!

  2. Jag är en äldre man som alltid är kåt men inte på barn utan på unga kvinnor 18 och uppåt. Jag måste runka min kuk minst två gånger om dagen och träffar unga kvinnor ibland via chattar Brukar bli ett möte och då känner jag hur kåt tjejen blir efter att ha smekt henne Varje gång jag träffar kvinnor blir det sex första gången Jag älskar att slicka och smeka 69 är perfekt sen få låta min kuk sakta glida in och knulla henne tills hon får orgassmen är helt underbart Det är ju kvinnan i första hand som skall få njuta Jag är lite udda eftersom min kuk står efter det den sprutat och kan spruta på nytt efter en stund sen ha den långt inne och bara få njuta är helt underbart. Ja sådan är jag. Anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *