Vill du lära känna mig?

Vill du veta mer om Kattis?

stringass

gillar och bli knullad analt

Först blev jag lite chockad och tänkte ”neeej, det är allt för desperat för mig att ställa upp på en interljuv på en porrblogg” Men eftersom du frågade så snällt svarar jag givetvis på frågorna och bifogar här en sexig bild också som jag utlovade. Hoppas ni förstår jag inte vill visa ansiktet och att jag även döper mig till Kattis som jag egentligen inte heter. Jag har besvarat alla frågor ni ställt helt ärligt. Det är ju ändå inget som avslöjar vem jag egentligen är. Så offentlig person är jag inte att någon läsare där ute skulle kunna gissa vem jag egentligen är. Låt oss köra igång interljuven och skippa skitsnacket. Jag ser fram emot detta mycket, samtidigt nervös.

Frågor och svar Kattis

Vi ställer Kattis ett gång frågor om hennes privatliv och sexliv och såhär lyder frågorna och svaren på alla frågorna. Mycket intressanta och kåta svar från denna kåta tjej.  Läs och njut.

1. Namn och ålder på dig?  samt vart bor du?
Jag heter ”Kattis” och jag är 24 år.  Bor i Göteborg.

2. Sexuell läggning och antal sexpartners? 
Jag är hetero nykter iaf…  Jag har haft sex med ca 18st beror lite på vad man klassar som sex? räknas avsugning? då är det betydligt många fler. Men jaa vi säger 18st.

3.Har du varit på en knullkontakt dejt nångång? Hur gick det?
Jaa, jag har faktiskt det, några ggr nu. Jag har träffat killar från badoo samt vissa knullkontaktsidor. Tycker det är ett roligt sätt att träffa spännande sexpartners på. Jag tror på att ha sex med många för att bli rik på erfarenhet och rutinerad älskarinna. Jag har oftast sex på första dejten, men visst har det hänt att man råkat ut för fiaskon med.

4.Vad arbetar du med och vart reser du helst? 
Jag är en bloggerska. Jag reser helst till värme och sol.

5.Säg en egenskap som gör dig tänd och avtänd hos en kille?
Jag tänder på glada killar. Muntergökar går bort. Det är extremt tändande om en kille har humor och väldigt avtändande om en kille har för allvarlig syn på livet.  Det blir inte roligt att umgås helt enkelt. Sex ska dessutom vara roligt, och det blir det inte med en icke rolig kille.

6.Har storleken någon betydelse?
Jaa, det har den. De tjejer som säger att den inte har det ljuger. Visst handlar det om teknik och hur en kille använder kuken, men det finns inget en kille med en pytteliten kuk kan göra som inte en med en större kan. Det kan jag lova. (sorry alla killar med små kukar) .

7.Är du medlem på några dejtingsidor idag? Vilka?
Ja, jag är medlem på Badoo men slutat hänga där. Jag registrerade mig idag här: SEXDATING .  verkar riktigt bra, trevliga killar och tjejer som skrivit än så länge. Sen tipsade en kompis om otrohetssajten Victoria Milan. HÄR . Jag var såklart tvungen att registrera mig och snacka med otrogna killar. De flesta killar där klagar på sina relationer och söker efter en spännande tjej som mig säger de. Men de är iaf öppna med att de redan är gifta eller förlovade det gillar jag.

8.Skulle du vilja hitta en dejt via denna blogg? 
Ja, varför inte. Jag är öppensinnad, kåt och lätt att ha o göra med. Jag är med på det mesta och en dejt är ju alltid roligt. så kom igen killar skriv till mig.

9.Är du bra i sängen? Vad gör dig bra i sängen?
Hmm.. Ja klart jag är bra i sängen. Jag anstränger mig. Jag lyssnar och jag snappar upp vad killen gillar. Jag kan både ta för mig och spela den undergivne. Men bäst föredrar jag nog ändå om det är jag som håller i tyglarna. Ska vi leka med handbojor? ja absolut, men det är jag som spänner fast dig och inte tvärtom. Sen älskar jag att suga kuk, det verkar alltid funka och gå hem hos alla killar jag träffat. Sen är jag en av få bland min umgängeskrets som gillar analsex! jag tycker et är skööönt att bli knullad i baken. Hur låter det? är jag godkänd?

10.Som en sista fråga, vilka sexleksaker äger du?
Jag äger egentligen inte så många sexleksaker, men massor av sexunderkläder. Jag har korsetter, trosor med fransk öppning och lite latex prylar. Klart att jag har en dildo och en buttplugg också som jag gärna använder.

nakna som söker knullkompiar

En reaktion på “Vill du lära känna mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *