Vill du ses?

Snabb dejt med mig?

NhMwZ6GTänkte testa något lite wild`n`crazy ! tänkte prova träffa lite killar på nätet såhär, via lite olika dejtingsidor och vem vet kanske denna blogg? Jag är 23 år och kommit på att jag nog helt enkelt träffat på tok för lite killar. Har på något sätt alltid halkat in i ett förhållande efter förhållande utan att dejta emellan. Slut på det nu. Jag vill träffa killar i hela landet sådär 18-38 år kanske, helst snygga killar såklart men insidan är det viktigaste, man brukar säga att utsidan ger insidan en chans, och så är det verkligen enligt mig med, finns det inget alls på utsidan man tänder på är det ganska svårt att bli attraherad av någon. Jag själv tränar mycket och ser bra ut. Jag har aktiva fritidsintressen som jag gärna berättar mer om sen, kanske inte så lämpligt att radda upp dem här på en porrblogg? hihi..

Hur jag är när det kommer till sex?

Joo detta är nog intressantare saker att läsa om än, mina intressen så passar på att tar hjälp av en vän för denna del av mitt blogginlägg, hon ställer mig frågor om sex så svarar jag på dem. Ska försöka vara så ärlig jag bara kan i mina svar.

Hur gammal var du när du blev av med oskulden? med vem och hur var det?
Jag var 16 år hade precis börjat gymnasiet, blev för full på en fest så gick hem med en lite äldre kille och hade sex, inget jag ångrar men det var heller inte särskilt skönt, dessutom träffade jag aldrig honom mer för han hade tjej, som han dessutom talat om för mig, vilket jag inte brytt mig om på fyllan.

Hur många har du haft sex med?
Jag har legat med kanske 25 personer, strulat med många fler och sugit av bra många fler, killar och tjejer som gått ner på mig har jag slutat räkna… men det är betydligt fler.

Hur får man lättast kontakt med dig om man vill lära känna dig mer?
Jag är medlem på de flesta dejtingsidor tror jag, iaf de stora, men mest just nu sitter jag nog ändå här : Kontakta mig . Jag svarar nästan alla, så länge det är trevliga meddelanden man får. Ett meddelande jag absolut inte svarar på är ”hej vill du bli min hora?”  ”säljer du sex?” ”hej dig vill jag knulla” lixom.. kan man inte anstränga sig lite mer än så för att göra mig intresserad av dig, är du inte rätt person för mig. Sen finns jag såklart på Porrigast också! en facebookkommentar där är något jag uppskattar och dessutom tar på allvar! då ser jag ju att du är en verklig person, och att jag ser en bild på dig direkt är bra, den kommer jag ju ändå kräva innan vi ska ses. Rösta på mig på porrigast!

Vilken egenskap hos en kille får dig intresserad? 
Ett leende, fina ögon, kläder! jag älskar kläder! passande kläder på en tjockare kille kan vara mer attraktivt än en dåligt klädd träningskille. En stil som passar och gör dig manlig, jag gillar inte killar med röda chinos eller rosa skjortor, det ska vara manligt.

Har du haft analsex?tjejsex? gruppsex?
Ja, ja, nej

Tror du att du kommer få napp med ditt blogginlägg här?
Ja, jag hoppas verkligen det! vi hörs!

nakna som söker knullkompiar

4 reaktion på “Vill du ses?

  1. Vilken underbar kropp du har! Söker en skön KK … Är 45 blond 185 lång & ständigt kåt. Älskar att slicka mus till orgasm! Träffar dig gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *